THE

OliAromaticiPetrucci.JPG

With the same process as extra virgin olive oil,

we produce three aromatic EVOs

with Lemons, Oranges and Rosemary.

 

These are obtained by breaking at the same time

our Italian and controlled Olives with Oranges or Lemon

or our garden Rosemary.

 

Everything is done by mechanical processes with cold extraction.

The grinding allows the amplification of the

antioxidant and purifying properties of these elements.

the aromatics

Scopri gli abbinamenti

Olioall'aranciaPetrucci.JPG

ottimo con il salmone ed il pesce in generale,
con il pollo e le carni bianche,
perfetto nei dolci!

all'arancia

OlioalRosmarinoPetrucci.jpg

Perfetto con tutti i  legumi, le carni,

le focacce, le zuppe o la farinata!

al rosmarino

OlioalLimonePetrucci.jpg

con il pesce,
con le verdure, in insalata, ottimo
 per la preparazione di dolci!

al limone

olioalPeperoncinoSabinoPetrucci.PNG

usalo per dare sprint
ai tuoi primi, alle carni, o alle zuppe!

al peperoncino
Sabino